Pàgines

dimarts, 2 de setembre del 2014

L'encàrrec de l'estiu: 61 punts de llibre

A mitjans de Juliol em va arribar un encàrrec força gran que em va tenir enfeinada durant 10-12 dies, gairebé fins a l'últim dia que l'havia d'entregar.
A mediados de Julio me vino un encargo bastante grande que me tuvo ocupada durante 10-12 días, casi hasta el último día de entrega.

Des d'un casal d'estiu de l'Hospitalet, per internet havien trobat els meus punts de llibre de feltre i van pensar que seria un bonic detall per a regalar a tots els monitors l'últim dia de casal.
Desde un casal de verano de Hospitalet, por internet encontraron mis puntos de libro de fieltro y pensaron que sería un bonito detalle para regalar a todos los monitores el último día.

Com que al casal hi ha diferents grups de nens/es i cada grup s'anomena d'una manera, la idea era fer els punts de llibre representant el nom de cada grup. És a dir, en total hi havia 8 grups i els treballadors del centre: cometes, formigues, cargols, minions, timbals, joves, xiulets i barrufets.
Como en el casal hay diferentes grupos de niño/as y cada grupo se llama de una manera, la idea era hacer los puntos de libro representando el nombre de cada grupo. Es decir, en total había 8 grupos más los trabajadores del casal: cometas, hormigas, caracoles, minions, tambores, jóvenes, silbatos y pitufos. 
Un total de 61 punts de llibre (monitors + treballadors) repartits en aquests 9 grups diferents.
Un total de 61 puntos de libro (monitores + trabajadores) repartidos en estos 9 grupos diferentes.

Primer, l'Oriol i jo vam preparar i dibuixar tots els dissenys, tot i que algun va costar més que altres. Per exemple, el grup dels joves i dels treballadors del casal, que vam haver de pensar en un disseny neutre i que fos a gust de tothom. També vam dibuixar els minions i els barrufets, intentant fer-los una mica diferents als originals tot i que era difícil per la senzillesa d'aquests dibuixos.
Primero, Oriol y yo tuvimos que preparar y hacer todos los diseños, aunque unos costaron más que otros. Por ejemplo, el grupo de jóvenes y el de los trabajadores, en los que tuvimos que pensar en un diseño neutro y que gustase a todos. 
También dibujamos los minions y los pitufos, intentando hacerlos un poco distintos a los originales aunque fue difícil por la sencillez de estos dibujos.

Aqui podeu veure detalls d'alguns d'ells i com queden col·locats en un llibre.
Aquí podéis ver detalles de algunos de ellos y como quedan puestos en un libro.

A l'altre banda de la cinta de tots els punts de llibre, hi vaig cosir la inicial del nom del casal, la lletra "e".
En el otro lado de la cinta de todos los puntos de libro, le puse la inicial del nombre del casal, la letra "e".

Per últim, aquesta foto que vaig penjar al meu Instagram quan ja havia empaquetat els primers punts. Cartulina i una mica de washi tape per decorar.
Por último, esta foto que puse en mi Instagram cuando había empaquetado los primeros puntos. Hecho con cartulina y un poco de washi tape para decorar.

La veritat és que em va entusiasmar la idea de fer aquest encàrrec, a més, feia molt de temps que no cosia punts de llibre. També he de dir que va ser una bona feinada, perque tampoc n'havia fet mai tants i de tant seguits.

Per sort, amb l'Oriol i bons amics que em dónen un cop de mà en l'últim moment a canvi d'un parell de cerveses, vaig acabar a temps! :)

La verdad es que me entusiasmó la idea de hacer este encargo, además, hacía mucho tiempo que no cosía puntos de libro. También tengo que decir que fue muchísimo trabajo hacerlos todos, porque nunca había hecho tantos a la vez. 

Por suerte, con Oriol y buenos amigos que me echan una mano a cambio de un par de cervezas, ¡terminé a tiempo! :)

2 comentaris:

  1. T'han quedat fantàstics,...bonics, divertits i molt ben treballats :-)

    ResponElimina
  2. Quina xulada! T'han quedat espectaculars! Segur que tots els del casal estàn supercontents amb el seu regal!

    ResponElimina